Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент звільнив голову Полтавської обласної державної адміністрації

Президент звільнив голову Полтавської обласної державної адміністрації
16 Бер 2019 13:05 | Новини України

Президент Петро Порошенко звільнив Валерія Головка з посади голови Полтавської обласної державної адміністрації. «Сьогодні тут, в Полтаві я хочу оголосити, що я підписав відповідний указ про звільнення пана Головка», –  сказав Глава держави під час виступу на засіданні Ради регіонального розвитку Полтавської області. Президент подякував Уряду і Прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману, який відгукнувся на його пропозицію, зробив відповідне подання.

«Як ви знаєте, на початку цього тижня я звернуся до Кабінету Міністрів із пропозицією внести подання Президенту України про звільнення голови Полтавської ОДА Валерія Головка. Чому? Бо до нього виникли серйозні претензії і обґрунтовані підозри у Національного антикорупційного бюро», – сказав Петро Порошенко.

Президент підкреслив, що для забезпечення об’єктивного розслідування буде краще, якщо пан Головко не обійматиме високої державної посади. «Це – логічне  рішення,  яке має стати модельним для будь-яких подібних випадків. Бо це є довіра людей. Ніхто не буде використовувати «владну парасольку» для того, щоб перешкоджати розслідуванню», – підкреслив Глава держави.

Оставить комментарий

avatar
250