Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Відновлення авіарейсів до Ужгорода є знаковим для розвитку всього Закарпаття – Президент

Відновлення авіарейсів до Ужгорода є знаковим для розвитку всього Закарпаття – Президент
15 Бер 2019 15:25 | Новини України

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Закарпатської області поспілкувався з колективом аеропорту міста Ужгород, який сьогодні прийняв перший рейсовий літак. «Сьогодні вперше за декілька років прибув регулярний авіаційний рейс. Прибули перші пасажири. Я думаю, що цей день має стати знаковим для Закарпаття, для Ужгорода і для всієї України», – сказав Президент.

Петро Порошенко зазначив, що Міністр інфраструктури Володимир Омелян та голова обласної державної адміністрації Геннадій Москаль мають повести відповідну роботу для збільшення інтенсивності регулярних рейсів. Також Президент повідомив, що за його дорученням Міністр оборони провів переговори зі своїм словацьким колегою, оскільки мали бути вирішені питання безпеки польотів. Також це питання обговорювалось на рівні Прем’єр-міністрів України та Словаччини.

Глава держави зазначив, що ще кілька місяців тому його дружина Марна Порошенко відвідувала Закарпаття з робочою поїздкою і для того, щоб дістатися області витратила близько 14 годин.

Оставить комментарий

avatar
250