Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент доручив Міністру оборони підвищити розміри грошового забезпечення військових гірсько-штурмових підрозділів ЗСУ

Президент доручив Міністру оборони підвищити розміри грошового забезпечення військових гірсько-штурмових підрозділів ЗСУ
15 Бер 2019 13:25 | Новини України

Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко доручив Міністру оборони вирішити питання щодо підвищення розмірів грошового забезпечення військовослужбовців гірсько-штурмових підрозділів Збройних Сил України. Про це він сказав під час робочої поїздки до Закарпатської області.

 «Сьогодні, коли 128 бригада повертається на Закарпаття в свій пункт постійної дислокації, я доручаю присутньому тут Міністру оборони України Степану Полтораку підняти грошове забезпечення для гірсько-штурмових бійців і прирівняти їх до бійців підрозділів Десантно-штурмових військ. На 23% підняти грошове забезпечення», – сказав Глава держави на урочистих заходах з нагоди відзначення 80-ї річниці проголошення Карпатської України та бою на Красному Полі. «Це справжня еліта українського війська», – додав Президент.

«Сьогодні наші бійці 128-ї і 10-ї гірсько-штурмових бригад воюють на найвищому рівні», – підкреслив Петро Порошенко.

Верховний Головнокомандувач також наказав вжити заходів для покращення інфраструктури військових містечок та будівництва нових сучасних житлових фондів для розміщення військовослужбовців гірсько-штурмових бригад Збройних Сил України. Він також запропонував для цього залучити сили і засоби Державної спеціальної служби транспорту. Він доручив міністру підписати відповідні накази.

Оставить комментарий

avatar
250