Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Система якісних послуг підтримки сімей має бути запроваджена по всій країні – Микола Кулеба

Система якісних послуг підтримки сімей має бути запроваджена по всій країні – Микола Кулеба
4 Вер 2019 15:45 | Новини України

Уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба здійснив робочу поїздку до Львівської області, під час якої ознайомився з розвитком послуг для дітей з інвалідністю у місті Львові та взяв участь у роботі круглого столу на тему «Система послуг для дітей з групи ризику/з інвалідністю та сімей, у яких вони зростають».

У рамках круглого столу, організованого Навчально-реабілітаційним центром «Джерело», уповноважений Президента та представники Міністерства соціальної політики, Міністерства освіти і науки, фахівці з різних регіонів України обговорили модель надання послуг особам з інвалідністю, що діє у Львові, можливості її імплементації та поширення по всій Україні.

За словами директора центру «Джерело» Зореслави Люльчак, нині 90% фінансування він отримує від міста, проте ще п’ять років тому ситуація була іншою. Однак місто побачило й оцінило переваги для своїх мешканців і сьогодні замовляє послуги в «Джерелі».

Зі свого боку Микола Кулеба акцентував увагу на тому, що майбутнє соціальних послуг – за ефективним розвитком державно-приватного партнерства. 

Оставить комментарий

avatar
250