Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський виступає за реструктуризацію «Укрзалізниці» та ухвалення закону про внутрішній водний транспорт

Володимир Зеленський виступає за реструктуризацію «Укрзалізниці» та ухвалення закону про внутрішній водний транспорт
2 Вер 2019 16:05 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський поставив завдання перед урядом і Міністерством інфраструктури до кінця року підготувати план реструктуризації АТ «Укрзалізниця», що передбачатиме лібералізацію ринку локомотивної тяги.

«Підготувати план реструктуризації «Укрзалізниці», зокрема з метою лібералізації ринку локомотивної тяги та підвищення прозорості й ефективності діяльності УЗ. Термін – до кінця 2019 року», – сказав Президент під час зустрічі з керівництвом Кабінету Міністрів, Верховної Ради та правоохоронних органів.

Також серед пріоритетів Глава держави назвав ухвалення до 1 листопада законів про внутрішній водний транспорт, про середньострокове планування державних фінансів для фінансування будівництва та ремонту автодоріг, а також приведення ціноутворення на капітальний ремонт та будівництво доріг до стандартів проектів міжнародних фінансових установ.

Крім того, міністерство інфраструктури також отримало завдання провести до 1 січня 2020 року пілотні конкурси з передачі в концесію морських портів «Ольвія» та «Херсон».

Оставить комментарий

avatar
250