Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент представив нового міністра оборони Андрія Загороднюка

Президент представив нового міністра оборони Андрія Загороднюка
30 Сер 2019 17:25 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський представив колективу Міністерства оборони України нового очільника – Андрія Загороднюка.

Глава держави нагадав, що вчора Верховна Рада проголосувала за його призначення. «Хотів би, щоб ви теж підтримали цю людину, бо вона – фахівець в оборонних процесах, в оборонній галузі», – зазначив Президент.

Він висловив сподівання, що екс-міністр оборони Степан Полторак також підтримає кандидатуру Андрія Загороднюка.

Володимир Зеленський подякував попередньому очільнику Міноборони та всьому колективу міністерства за роботу. «Я вам вдячний за всю ту велику роботу, що ви робите щодня. Це найважливіше, бо в нас триває війна. Нашим військовим та нашим волонтерам – вдячний вам як професіоналам», – сказав Володимир Зеленський.

Глава держави наголосив, що одним із завдань новопризначеного міністра оборони є належне соціальне забезпечення та умови життя українських військових і їхніх сімей.

«Я дуже хотів би, щоб ми зосередилися саме на умовах життя наших військових та їхніх сімей, їхньому відпочинку та лікуванні. Щоб вони могли пишатися своєю працею й  пам’ятати, що не лише вони гордяться Україною, а й держава пишається кожним із них і справді оберігає їх, їхні родини», – підкреслив Президент.

Оставить комментарий

avatar
250