Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Історія вчать нас – щоб вижити Україна повинна мати сильне військо – Президент на Чернігівщині

Історія вчать нас – щоб вижити Україна повинна мати сильне військо – Президент на Чернігівщині
13 Бер 2019 15:05 | Новини України

Під час виступу на засіданні Ради регіонального розвитку Чернігівської області Президент Петро Порошенко наголосив на важливості підтримки українського війська як гарантії суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України. Він підкреслив, що за останні п’ять років вдалося створити сучасну, боєздатну, одну з найкращих армій в Європі.

«І давня, і нова історія вчать нас – щоб вижити Україна повинна мати сильне військо. Армія є не атрибутом, а гарантією державності. Армія є гарантом нашої незалежності, а не папірці меморандумів. Сьогодні ми це чітко знаємо і спираємось на одну з найпотужніших армій Європи», – сказав Президент. При цьому Глава держави підкреслив, що армія не була відроджена, а була створена.

«Кажуть, що ми її відродили. Ні. Ми її створили. Ми з вами. І низький уклін вам за нашу спільну роботу. Вітаю з цим результатом», – наголосив Президент. «Для мене як для Президента і Верховного Головнокомандувача – армія і безпека держави були, є і точно будуть пріоритетом», – додав він.

Оставить комментарий

avatar
250