Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент: Моє завдання як Верховного Головнокомандувача захистити армію від політиканів, які її паплюжать

Президент: Моє завдання як Верховного Головнокомандувача захистити армію від політиканів, які її паплюжать
13 Бер 2019 14:45 | Новини України

«Силу нашої нової української армії Путіну не здолати. Але мне дуже тривожать спроби завдати нашій армії удару з тилу. Для цього ворог використовує увесь арсенал інформаційної війни. Саме напередодні виборів армію і суспільство щільно обстрілюють негативом», – наголосив Президент Петро Порошенко під час виступу на Раді регіонального розвитку Чернігівщини. «Не поспішатиму відкидати як недостовірні чи політично мотивовані всі матеріали журналістів. На те й потрібна свобода слова, щоб влада і суспільство дізнавалися про проблеми», – додав він.

«Але вважаю цинізмом, коли нас вчать любити армію ті кандидати в Президенти, хто нищив Збройні Сили України в час перебування на високих державних посадах. Фальшивою турботою вони хочуть приховати свою активну роль у знищенні нашого оборонного потенціалу. Не по шоу треба бігати, а каятися. Зайдіть до наших воїнів і спитайте як ми захищали країну у 2014-му», – сказав Петро Порошенко.

Президент висловив сподівання, що Тимчасова слідча комісія Верховної Ради України належно оцінить факти розкрадання та підриву обороноздатності і назве прізвища причетних.

Оставить комментарий

avatar
250