Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Українців має ставати більше – Президент про допомогу багатодітним родинам

Українців має ставати більше – Президент про допомогу багатодітним родинам
13 Бер 2019 14:25 | Новини України

Президент Петро Порошенко під час засідання Ради регіонального розвитку Чернігівської області наголосив, що одним із пріоритетів розвитку держави має бути подолання бідності. «Ми не повинні забувати, що не лише Путін створює перешкоди на нашому шляху до успішної, заможної, європейської України. У нас є ще один ворог, не менш небезпечний ніж Путін. Ім’я цього ворога  – це бідність. Ми дуже добре знаємо, що багато людей у нас живуть дуже бідно», – зазначив Глава держави.

«Подолання бідності – це є точно невідкладне, життєво важливе завдання. Це надзвичайно важливий фронт. Ми мусимо це зробити не тільки заради бідних, але й заради всіх без винятку українців. Адже бідність – це загальнонаціональне приниження. Бідність – це психологічна травма для всього суспільства, гальмо в розвитку всієї держави», – також зазначив Петро Порошенко. 

Президент пообіцяв, що на подолання бідності будуть спрямовані його особливі зусилля. «Три-чотири роки тому я не міг цього обіцяти. Бо не було фундаменту, був потрібен час, щоб відновити зростання економіки. Економіки, по якій завдала дуже важкого удару російська агресія та торговельно-економічна блокада, ембарго», – зауважив він.

Оставить комментарий

avatar
250