Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Бажаю, щоб тут панувало щастя і гордість за Україну – Президент оглянув приміщення нового гуртожитку для контрактників 95-ї бригади

Бажаю, щоб тут панувало щастя і гордість за Україну – Президент оглянув приміщення нового гуртожитку для контрактників 95-ї бригади
11 Бер 2019 16:45 | Новини України

У рамках робочої поїздки до Житомирської області Президент Петро Порошенко відвідав місце дислокації 95 окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України. У військовому містечку в Житомирі Глава держави ознайомився з виконанням заходів з будівництва, реконструкції та капітального ремонту військових об’єктів бригади у 2018 році.

Зокрема, було проведено заходи з будівництва, реконструкції та капітального ремонту на 14 військових об’єктах, в тому числі: будівництво чотирьох гуртожитків поліпшеного планування; капітальний ремонт їдальні та котельні; улаштування благоустрою військового містечка, відновлення інженерних мереж (тепло-, електро-, водопостачання та водовідведення, будівництво трансформаторної підстанції). Станом на сьогодні будівельні роботи на об’єктах завершено, чотири гуртожитки поліпшеного планування готові до заселення.

Петро Порошенко оглянув приміщення одного з чотирьох нових гуртожитків та поспілкувався із військовослужбовцями, які будуть в них жити. Також Президент відвідав їдальню та скуштував обід разом з військовими.

Оставить комментарий

avatar
250