Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Антикорупційний суд має отримати можливість проявити себе – Президент закликав не дискредитувати антикорупційні органи

Антикорупційний суд має отримати можливість проявити себе – Президент закликав не дискредитувати антикорупційні органи
7 Бер 2019 20:45 | Новини України

Президент Петро Порошенко в інтерв’ю українським телеканалам наголосив на важливості довіри суспільства до антикорупційних органів.

«Існує не лише системна дискредитація антикорупційних органів, а існує системна дискредитація державної влади в Україні, в тому числі і пов’язана з гібридною агресією проти нашої держави, бо агресія відбувається і в інформаційному полі», – зазначив Глава держави, відповідаючи на питання, що згідно соцопитувань, більше половини громадян не довіряє антикорупційним органам, включно з іще не створеним антикорупційним судом, і чи не є це підтвердженням  системної дискредитації антикорупційних органів.

Президент зауважив, що НАБУ і САП вже почали працювати, а Антикорупційний суд створюється: «Антиконституційний суд ще не почав роботу… Подивіться на думку наших міжнародних партнерів – сказано, що це унікальна і безпрецедентна процедура створення антикорупційного суду. Що керівники, найавторитетніші юристи світу з Великобританії, США, які були введені в склад ради міжнародних експертів і які мали повне право висловлювати свої коментарі, які були 100% враховані».

Оставить комментарий

avatar
250