Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Аудит «Укроборонпрому» має проводити авторитетна міжнародна компанія з високим рівнем довіри – Президент

Аудит «Укроборонпрому» має проводити авторитетна міжнародна компанія з високим рівнем довіри – Президент
7 Бер 2019 20:05 | Новини України

Президент Петро Порошенко в інтерв’ю українським телеканалам наголосив, що зробить усе можливе, щоб міжнародний аудит концерну «Укроборонпром» розпочався якомога швидше.

«Я буду докладати максимум зусиль, щоб він розпочався як найскоріше. Зараз Уряд разом з РНБОУ мають розпочати процедуру підбору аудитора. Це має бути репутабельна міжнародна компанія з відповідним рівнем довіри. Ще раз наголошую, що це є і в нашому Стратегічному оборонному бюлетені і в законі про національну безпеку. Це є ті плани, які ми планували заздалегідь, і пов’язано це з нашою інтеграцією в НАТО», – наголосив Президент. Він припустив, що тендер на визначення аудитора може бути до двох місяців, а сам «аудит має бути завершений в цьому році».

«Крім аудиту, там має бути ревізія. І ревізію мають проводити наші правоохоронні органи. І ревізію має проводити наша аудиторська служба, яка проаналізує контракти, яка буде мати доступ, в тому числі і до таємних документів, і яка матиме можливість у випадку знайдених порушень точно їх усунити і проінформовати про це суспільство», – зазначив Петро Порошенко.

Оставить комментарий

avatar
250