Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Україна виходить на серійне виробництво новітніх зразків озброєння і техніки, включно з ракетною – Президент під час РНБОУ

Україна виходить на серійне виробництво новітніх зразків озброєння і техніки, включно з ракетною – Президент під час РНБОУ
6 Бер 2019 18:25 | Новини України

Під час засідання Ради національної безпеки і оборони із обговорення питань забезпечення роботи оборонно-промислового сектору України, в тому числі реформування «Укроборонпрому» та прозорості його роботи, Президент Петро Порошенко повідомив, що Україна виходить на серійне виробництво новітніх зразків озброєння і військової техніки, в тому числі і новітньої ракетної техніки.

Президент наголосив, що армія має бути не лише нагодована, вдягнута, забезпечена медичним обслуговуванням і добре вмотивована. «Армія має бути, в тому числі і дуже добре озброєна сучасною, або модернізованою військовою технікою», – підкреслив Петро Порошенко.

«Все для армії – так мають бути охарактеризовані наші спільні зусилля по забезпеченню і зміцненню обороноздатності держави впродовж останніх п’яти років», – підкреслив Президент. При цьому він наголосив, що результатів роботи неможна не бачити.

«Збройні Сили України увійшли до 10-ти найсильніших армій Європи. А за кілька років ми точно досягнемо критерії членство в НАТО», – сказав Президент та наголосив, що «зараз українська армія краще підготовлена, ніж будь-коли за всю історію існування нашої держави».

Оставить комментарий

avatar
250