Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Кожен з вас є важливим для України – Президент на зустрічі з представниками української та кримськотатарської громад Туреччини

Кожен з вас є важливим для України – Президент на зустрічі з представниками української та кримськотатарської громад Туреччини
7 Сер 2019 17:05 | Новини України

В Анкарі, під час офіційного візиту до Турецької Республіки, Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з представниками української та кримськотатарської громад і взяв участь у відкритті нової будівлі офісу кримськотатарської діаспори.

«Дуже приємно зустрітися з вами саме тут – у новій гостинній домівці кримськотатарської спілки. Особливо символічно, що ми зібралися однією великою родиною, і я радий, що українська та кримськотатарська громади тісно співпрацюють між собою», – сказав Глава держави на початку зустрічі.

Президент подякував громадам за солідарність з Україною та практичну підтримку нашої держави у часи випробувань, а також за вагомий внесок у становлення відносин стратегічного партнерства між Україною та Туреччиною. Він також відзначив діяльність осередків українських громад у різних містах Туреччини та одне з найголовніших надбань останнього часу – міжлюдські зв’язки.

«Завдяки вашій наполегливій праці українська громада в Туреччині міцнішає та перетворюється на справді впливову силу», – наголосив Володимир Зеленський.

Оставить комментарий

avatar
250