Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Політикани своїми внутрішніми чварами забрали перспективу держави – Президент закликав не повторювати помилки сторічної давнини

Політикани своїми внутрішніми чварами забрали перспективу держави – Президент закликав не повторювати помилки сторічної давнини
5 Бер 2019 15:25 | Новини України

Під час Ради регіонального розвитку Дніпропетровської області Президент Петро Порошенко наголосив на важливості збереження єдності усіх українців та вивчення уроків історії, коли наша країна за часів Української Народної Республіки втратила свою незалежність та державність.

Глава держави зазначив, що обговорення на Радах регіонального розвитку дають можливість обміну досвідом та імплементації найкращих практичних кроків, які були зроблені останнім часом об’єднаними територіальними громадами. «Саме для цього проводиться Рада регіонального розвитку. Для того, щоб обмінятися досвідом, скоординувати дії і об’єднаними зусиллями забезпечити рішучий наступ. Ми захищаємо інтереси громади, ми захищаємо інтереси держави і ми захищаємо інтереси людини», – підкреслив Петро Порошенко.

 «І, головне, це не матеріальне. Гроші ми знайдемо, що ми переконливо продемонстрували протягом останніх п’яти років. Головне – об’єднана воля до змін і реформ, в складі об’єднаної команди», – наголосив Президент та навів приклад часів Української Народної Республіки, коли українцям не вистачило єдності.

Оставить комментарий

avatar
250