Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ 554/2019

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ 554/2019
25 Лип 2019 12:51 | Новини України

1. Утворити делегацію України для участі у переговорах між Україною та Малайзією щодо підготовки проекту Договору між Україною та Малайзією про передачу засуджених осіб у такому складі:

НЕЧИТАЙЛО Олександр Вячеславович — Надзвичайний і Повноважний Посол України в Малайзії, глава делегації

КОЛЕДОВ Сергій Володимирович — начальник відділу міжнародних договорів та офіційних перекладів Департаменту міжнародного права Міністерства закордонних справ України

МАРЧЕНКО Людмила Іванівна — завідувач відділу кримінального законодавства, законодавства про судочинство та з питань міжнародного права департаменту законодавства з питань державного будівництва Головного державно-правового департаменту Адміністрації Президента України

ШЕВЧЕНКО Катерина Георгіївна — заступник директора департаменту — начальник управління міжнародної правової допомоги Департаменту міжнародного права Міністерства юстиції України.

2. Дозволити главі делегації вносити у разі потреби зміни до складу делегації, залучаючи до її роботи членів Експертної комісії з підготовки проектів міжнародних договорів України про правові відносини та правову допомогу у цивільних, кримінальних справах, утвореної Указом Президента України від 24 червня 2010 року № 724.

Оставить комментарий

avatar
250