Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів низки іноземних держав

Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів низки іноземних держав
24 Лип 2019 19:45 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів низки іноземних держав: Республіки Корея – Квон Кі Чанга, Південно-Африканської Республіки – Андре Йоганнеса Гроеневальда, Фінляндської Республіки – Пяйві Лайне, Республіки Словенія – Томажа Менціна та Федеративної Республіки Німеччина – Анки Фельдгузен.

Під час бесіди з Послом Республіки Корея в Україні Квон Кі Чангом обговорювалися питання активізації політичного діалогу на найвищому рівні між Україною та Південною Кореєю і перспективи торговельно-економічної та інвестиційної співпраці.

Порушувалося питання запровадження безвізового режиму для громадян України, що сприятиме розвитку міжлюдських контактів.

Глава держави запросив Президента Кореї Мун Чже Іна відвідати Україну з візитом.

Під час розмови з новопризначеним Послом Південно-Африканської Республіки в Україні Андре Йоганнесом Гроеневальдом Президент України наголосив на важливості інтенсифікації політичного діалогу.

За словами Володимира Зеленського, Україна розглядає ПАР як перспективного партнера в Африці та налаштована на поглиблення взаємовигідної співпраці в усіх сферах.

Оставить комментарий

avatar
250