Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Маємо поліпшувати умови для наших військових – Президент оглянув експериментальні модулі для розміщення військовослужбовців у польових умовах

Маємо поліпшувати умови для наших військових – Президент оглянув експериментальні модулі для розміщення військовослужбовців у польових умовах
19 Лип 2019 13:45 | Новини України

На виконання завдання Президента України Володимира Зеленського щодо поліпшення умов перебування та розміщення українських військовослужбовців у зоні проведення операції Об’єднаних сил та на передовій у Міністерстві оборони було презентовано експериментальні модулі для розміщення військовослужбовців у польових умовах.

Міністр оборони України, генерал армії Степан Полторак та начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних сил України, генерал-лейтенант Руслан Хомчак продемонстрували Главі держави дослідні зразки трьох модулів для проживання чотирьох та шести осіб. У модулях є санітарні вузли, ліжка, шафи та необхідні умови для розміщення військових.

Також були представлені санітарно-технічні модулі з душовими кабінами, туалетами та мобільні пральні з необхідною технікою.

Модулі оснащені кондиціонерами, опалюються вони від електрогенераторів.

Під час спілкування з представниками ЗМІ Володимир Зеленський нагадав, що доручив Міністерству оборони та командуванню Генерального штабу поліпшити умови перебування військових після того, як відвідав лінію розмежування поблизу Станиці Луганської.

Оставить комментарий

avatar
250