Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Володимир Зеленський дав завдання відновити добудову мосту в Запоріжжі на початку 2020 року

Володимир Зеленський дав завдання відновити добудову мосту в Запоріжжі на початку 2020 року
18 Лип 2019 18:25 | Новини України

18 липня, під час робочої поїздки до Запорізької області Президент України Володимир Зеленський оглянув об’єкт незавершеного будівництва «Автотранспортна магістраль через р. Дніпро в м. Запоріжжя». Це – чи не найвідоміший довгобуд у місті.

Президент дав завдання відновити добудову мосту якомога швидше – вже на початку 2020 року.

Начальник Служби автомобільних доріг у Запорізькій області Андрій Івко розповів, що будівництво автотранспортної магістралі розпочато у 2004 році, замовником робіт виступало КП «Управління капітального будівництва» Запорізького міськвиконкому, генеральною підрядною організацією – ПАТ «Мостобуд». У 2011 році об’єкт передали у підпорядкування «Укравтодору». Фінансування будівельних робіт припинилося у 2014-му, витратили 2,8 млрд грн.

Президент поцікавився, скільки часу та коштів потрібно для завершення будівництва мосту.

За словами Андрія Івка, нині виконано 35% будівельних робіт і проводиться коригування проекту будівництва, яке має завершитися до середини листопада й коштує 30 мільйонів гривень. Планується змінити 50% проектної документації. Після цього буде оголошено міжнародний тендер на будівництво, і будівельні роботи триватимуть орієнтовно п’ять років.

Оставить комментарий

avatar
250