Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Руслан Рябошапка назвав п’ять пріоритетів у роботі Національної ради з питань антикорупційної політики

Руслан Рябошапка назвав п’ять пріоритетів у роботі Національної ради з питань антикорупційної політики
18 Лип 2019 15:45 | Новини України

Через п’ять років після ухвалення «антикорупційного пакету» потрібно запропонувати нові шляхи, які допоможуть перейти від процесу боротьби з корупцією до перемоги над нею. Про це заявив заступник керівника Офісу Президента України Руслан Рябошапка під час засідання Національної ради з питань антикорупційної політики 18 липня.

«Минуло майже п’ять років, відколи був ухвалений так званий антикорупційний пакет. І за цей час ми пройшли досить довгий і складний шлях. Нам потрібно переосмислити, що відбувалося протягом останніх п’яти років, і запропонувати нові шляхи чи методи, за допомогою яких ми можемо перейти від процесу боротьби з корупцією до її подолання та перемоги над нею», – наголосив Руслан Рябошапка.

Заступник керівника Офісу Президента звернув увагу, що Національна рада з питань антикорупційної політики при Президентові України існує п’ять років, але за цей час вона лише кілька разів формально збиралася.

«Я хотів би змінити цю практику й зустрічатися частіше. Ми визначили п’ять пріоритетів до кінця року. І хотіли б обговорити їх зі всіма учасниками Національної ради. Крім того, хотів би, щоб рішення, які напрацює і схвалить Національна рада, були втілені в життя», – сказав він.

Оставить комментарий

avatar
250