Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Припиніть незаконну вирубку лісу, або на ваше місце прийдуть інші – Президент під час наради на Харківщині

Припиніть незаконну вирубку лісу, або на ваше місце прийдуть інші – Президент під час наради на Харківщині
17 Лип 2019 20:25 | Новини України

17 липня, під час робочої поїздки до Харківської області Президент України Володимир Зеленський провів нараду з питань боротьби з незаконною природно-ресурсною господарською діяльністю в регіоні. Перед початком наради Глава держави оглянув ділянки незаконної вирубки лісу та розробки піщаного кар’єру під Харковом.

Як зазначив заступник керівника Офісу Президента Олексій Гончарук, проблема незаконних вирубок та знищення лісів є загальнонаціональною. Однак особливо гостро вона стоїть на Харківщині, оскільки показник лісистості тут – 12%, що менше, ніж у середньому по Україні. Також про незаконну вирубку лісів в області багато писали ЗМІ. Тому нараду проводять саме тут.

Про факти незаконного використання лісових ресурсів Президенту та присутнім на заході доповів директор ДП «Жовтневе лісове господарство» Руслан Чагаровський.

Він також повідомив про тиск на нього та його родину, який він пов’язує з ініційованими ним ревізіями в лісгоспі. Крім того, Руслан Чагаровський поінформував про незаконну вирубку найдорожчих і найцінніших порід дуба з подальшою реалізацією деревини за кордон, яку організувала група осіб.

Оставить комментарий

avatar
250