Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Повне облаштування КПВВ на адмінмежі з окупованим Кримом потрібно завершити до 20 грудня – Володимир Зеленський

Повне облаштування КПВВ на адмінмежі з окупованим Кримом потрібно завершити до 20 грудня – Володимир Зеленський
13 Лип 2019 17:45 | Новини України

Під час робочої поїздки до Херсонської області Президент Володимир Зеленський відвідав контрольний пункт в’їзду-виїзду «Чонгар» на тимчасовій адміністративній межі з Автономною Республікою Крим. Це перший візит Глави держави на адміністративну межу з окупованим Кримом з 2014 року.

Президент оглянув інфраструктуру КПВВ та умови, у яких люди проходять контроль для перетину адмінмежі. Президент поспілкувався з громадянами, які саме прямували в бік окупованого Криму, та мешканцями сусідніх із КПВВ «Чонгар» районів.

На нараді з питань реалізації проектів облаштування КПВВ «Чонгар» і КПВВ «Каланчак» новопризначений голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв підкреслив, що люди з тимчасово окупованої території повинні відчувати, що Європа починається з Херсонщини. І це має виражатися в якості обслуговування та увазі з боку чиновників і держслужбовців усіх рівнів.

«З моменту окупації люди, які перетинають адмінмежу з АРК, страждають від відсутності належної інфраструктури: на жаль, якісна інфраструктура не була створена з 2014 року. Проблеми на КПВВ зазвичай є комплексними та вимагають злагодженої взаємодії різних органів виконавчої влади», – сказав він.

Оставить комментарий

avatar
250