Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Президент призначив Юрія Гусєва головою Херсонської облдержадміністрації

Президент призначив Юрія Гусєва головою Херсонської облдержадміністрації
13 Лип 2019 17:05 | Новини України

Президент України Володимир Зеленський, який перебуває з робочою поїздкою на Херсонщині, представив нового голову Херсонської обласної державної адміністрації Юрія Гусєва. Про підписання відповідного Указу Глава держави повідомив 13 липня, під час наради з питань реалізації проектів облаштування КПВВ «Чонгар» і «Каланчак». 

«Хочу почути про головні питання, плани розвитку Херсонської області. Ми не випадково з вами на КПВВ – дуже хочу, щоб ми почули, коли буде нормальна інфраструктура, щоб домовилися про конкретні терміни. Твоє бачення, Юрію, щодо цих питань?» – сказав Глава держави, вручаючи новопризначеному очільнику області посвідчення. 

Юрій Гусєв подякував за довіру й зауважив, що вважає свою нову посаду надзвичайно відповідальною. Він заявив, що у своїй роботі змінюватиме підходи та повідомив про старт програми Lift. 

«Вона стартує у Херсонській області. В районні державні адміністрації люди набиратимуться виключно через програму Lift», – підкреслив голова ОДА. 

Він закликав усіх, хто хоче працювати у президентській вертикалі на Херсонщині, приєднуватися до команди Глави держави, залишаючи свої заявки на сайті. 

Оставить комментарий

avatar
250