Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Про безпеку праці та здоров’я в малюнках у цмл м.Покров

Про безпеку праці та здоров’я в малюнках у цмл м.Покров
18 Лют 2021 11:59 | Новини Покрова

Діти медиків Центральної міської лікарні через малюнок висловили своє бачення дотримання правил безпеки на роботі й у повсякденному житті.
Адміністрація та профспілковий комітет закладу заохотили родини медичних працівників до участі у Всеукраїнському конкурсі дитячої творчості «Охорона праці – очима дітей», який щорічно проводить редакція журналу «Охорона праці» за сприяння Державної служби України з питань праці. Тим більше, що у 2021 році тематика конкурсу розширена, порушено актуальну тему протидії COVID-19, що для медиків нині особливо актуально.
Спробувати свої сили у візуалізації питань безпеки і здоров’я на роботі виявилося чимало охочих. Кращими ж у першому турі конкурсу визначили роботи Кирила Павлова (12 років), Аріни Зоріної (13 років), Даніїла Ливинова (12 років), Єлизавети Батрак (12 років), Владислава Жаркова (11 років), Романа Бадова (14 років), Вікторії Бабенко(8 років) та Катерини Нечипоренко (13 років). Свої творчі здібності учасники спрямували на висвітлення зовсім не дитячих проблем, які зараз хвилюють усе суспільство. Їхні роботи вже направлено до участі в обласному турі Всеукраїнського конкурсу, метою якого є привернення уваги українських родин до питання охорони праці, усвідомлення цінності власного життя та здоров’я оточуючих.
Бажаємо юним покровчанам успіху в подальшому етапі конкурсу!

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250