Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ
16 Вер 2020 07:57 | Новини Покрова

Освіта

Триває освітній процес в умовах адаптивного карантину.
У закладах освіти проведено олімпійський тиждень, тематичні уроки, виховні заходи.

Медицина

На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 52 хворих, 51 пацієнт нині знаходиться у денному стаціонарі хірургічного профілю.
До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1525 осіб, 123 – отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 151 виїзд.

Соціальна сфера

У зв’язку з карантином в управлінні праці та соціального захисту населення обмежено відвідування громадянами.
З метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 211 громадян. Консультації отримали 343 особи, які не потребують термінового вирішення питань.
Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснено два виїзди, відвідано сім родин за місцем проживання.
Спеціалісти управління взяли участь в онлайн-семінарі “Деякі питання надання державної соціальної допомоги з урахуванням змін чинного законодавства.
На обслуговування до територіального взято одну особу, документи ще однієї опрацьовуються.
В управлінні обліковується 2990 отримувачів житлових субсидій, 2832 – державних допомог, 1594 домогосподарства, де користуються пільгами, 281 учасник АТО, 413 ВПО.
У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.
Проводять моніторинг стану здоров’я підопічних, виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань. В рамках адаптивного карантину діє Університет ІІІ віку.
У міській філії обласного центру зайнятості
прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв’язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.
Протягом тижня для безробітних проведено через скайп-зв’язок інформаційний вебінар з метою ознайомлення учасників із сучасним комплексом соціальних послуг, які надає служба зайнятості в умовах карантину. Також вебінар з оволодіння навичками підготовки до онлайн — співбесіди з роботодавцем.
Фахівці філії продовжують інформаційну компанію щодо залучення безробітних, які до 30 вересня мають змогу підвищити конкурентоспроможність шляхом навчання на міжнародній платформі GOURSERA. 35 безробітних вже скористалися такою можливістю.

Комунальна сфера

Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, здійснювали прибирання територій міста, покіс трав, полив та прополювання квітників.
У міськводоканалі виконали 5 заявок з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.

Оставить комментарий

avatar
250