Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Заяву на обслуговування до терцентру можна подати онлайн

Заяву на обслуговування  до терцентру  можна подати онлайн
27 Лют 2020 12:07 | Новини Покрова

У міському територіальному центрі продовжують впроваджувати найкращі практики соціального обслуговування.

Віднедавна, аби подати заяву на отримання соціальних послуг не обов’язково звертатися до установи особисто, а можна подати онлайн, – розповідає директор терцентру Наталія Даниленко. Територіальний центр нашого міста — один з небагатьох, де надається така можливість.

Це зручно як для маломобільних людей, так і будь якого заявника, котрий хоче зекономити час.

В онлайн заяві треба, зокрема, вказати категорію-статус та коротко описати причину звернення.

За словами директора центру, найбільш поширеними видами соціальних послуг серед покровчан є догляд вдома, послуги соціальної адаптації, консультування, представництво інтересів громадян та інші.

На надання соціальних послуг у територіальному центрі за кошти міського бюджету мають право громадяни похилого віку, особи з інвалідністю, хворі, які не здатні до самообслуговування, котрі не мають рідних, які повинні забезпечити їм догляд і допомогу. На соціальні послуги можуть розраховують і громадяни, котрі перебувають у складних життєвих ситуаціях.

Протягом минулого року територіальним центром виявлено та обслужено 439 осіб, яким надано понад 152 тисячі соціальних послуг.

В межах можливостей територіальний центр має право надавати соціальні послуги особам, які мають рідних, але вже на платній основі.

Тож така опція особливо актуальна, коли родичі знаходяться по за межами міста.

Оставить комментарий

avatar
250