Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Покрові тривають відбіркові змагання з кіберспорту

У Покрові тривають відбіркові змагання з кіберспорту
18 Кві 2019 09:46 | Новини Покрова

Наше місто стало одним з “піонерів” у просуванні кіберспорту в Україні. Ідею молоді щодо організації та проведення першого в місті офіційного турніру з кіберспорту не тільки підтримали, а й допомогли реалізувати. З 29-го березня по 6 квітня тривав прийом заявок для участі у міському турнірі з Counter Strike:Global Offensive 5х5 серед учнів освітніх закладів. Загалом, для участі в ньому зареєструвалося близько сотні кібер-спорстменів Покрова.

Саме цими днями на базі Навчально-виховного об’єднання, загальноосвітньої школи № 6 та Навчально-виховного комплексу № 1 проходять відбіркові тури. Між собою за коловою системою змагаються 15 команд. За результатами відбіркових турів визначаться 8 найсильніших команд, які вийдуть до фіналу змагань.

Фінал відбудеться цієї п’ятниці на базі Навчально-виховного об’єднання. Запрошуємо усіх вболівальників підтримати спортсменів. Змагання розпочнуться о 9.00. Спеціально для глядачів перебіг турніру буде транслюватися на великому екрані. Таким чином, вболівальники зможуть побачити усі моменти запеклої боротьби.

Тож вже зовсім скоро ми дізнаємося, яка команда виборе звання найсильніших кіберспортсменів Покрова.

Оставить комментарий

avatar
250