Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Місто за тиждень

Місто за тиждень
19 Лют 2020 15:27 | Новини Покрова

Освіта
Проведено засідання творчої групи практичних психологів щодо створення єдиного банку даних діагностичного інструментарію.

На базі СЗШ №6 пройшов семінар-практикум для вихователів груп продовженого дня “Сучасні підходи організації роботи вихователя групи продовженого дня”.

Медицина
У пологовому відділенні ЦМЛ народився один малюк. У добовому стаціонарі проліковано 117 хворих, 69 пацієнтів перебувають у денному стаціонарі хірургічного профілю, 87 — у денній терапії.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги протягом тижня звернулося 2181 особа, 112 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.
Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 210 виїздів.

Соціальна сфера
На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 516 громадян. Під час прийому в с. Олександрівка звернулося п’ять осіб, а в Шолохівському старостинському окрузі — 26.

Прийнято 140 заяв на призначення усіх видів державної допомоги, у тому числі пільг та субсидій.

Робочою групою з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення обстежено 5 суб’єктів підприємницької діяльності, порушень не виявлено.

Мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства, працювала з двома сім’ями.

Особи з інвалідністю отримали сім направлень на забезпечення технічними засобами реабілітації.

В управлінні обліковується 5041 отримувач житлових субсидій, 2941 отримувач державних допомог, 1409 домогосподарства, що користуються пільгами, 277 учасників АТО, 403 ВПО.

Територіальним центром за тиждень підопічним надано 3396 соціальних послуг. Понад 70% наданих послуг отримали підопічні відділення соціальної допомоги вдома.

Мультидисциплінарною командою надано 14 соціальних послуг з комплексного обслуговування громадян.

У центрі зайнятості проведено 26 профорієнтаційних заходів. Для безробітних, які перебувають на обліку організовано інформаційні семінари, тренінги та майстер-клас. Також пройшов семінар “Генеруй бізнес-ідею та розпочинай свій бізнес”.

На базі Центру професійної кар’єри для випускників 3 курсу ПЦППРК проведено майстер-клас “Сучасні джерела пошуку роботи”.

Комунальна сфера
Працівники “Добробуту” обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території міста, здійснювали санітарну обрізку дерев.
У міськводоканалі виконали 7 заявок з водопровідних мереж.

Оставить комментарий

avatar
250