Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Підсумки спортивного року. Відразу 8 спортсменів міською ДЮСШ входять до складу Національних збірних України!

Підсумки спортивного року. Відразу 8 спортсменів міською ДЮСШ входять до складу Національних збірних України!
8 Січ 2020 13:32 | Новини Покрова

Цими днями спортивні заклади Покрова підбивають підсумки своєї діяльності за минулий рік. Не є винятком і Дитячо-юнацька спортивна школа ім. Дані Дідіка. Результати її роботи за 2019 рік в цифрах і фактах як ніколи красномовні.

Так, протягом минулого спортивного року відразу 1163 вихованці школи взяли участь у 95 стартах. У змаганнях різного рівня наші атлети завоювали 249 перших, 227 других та 159 третіх місць!

Одним з головних факторів успіху є професійний тренерсько-викладацький склад, який здатний забезпечити високий рівень підготовки спортсменів. Протягом року 3 тренера-викладача підвищили свій кваліфікаційний рівень. Зокрема, тренер відділення карате Михайло Фролов отримав звання Майстра спорту. Вищу кваліфікаційну категорію здобув і Заслужений тренер України з таїландського боксу Ігор Мациборко.

Загальний рейтинг участі спортсменів складає 5570 очок в олімпійських видах спорту (дзюдо, гімнастика спортивна, волейбол і футбол) та 6710 очок в неолімпійських видах (таїландський бокс і спортивна акробатика).

Про високий рівень підготовки спортсменів свідчить і той факт, що за 2019 рік в ДЮСШ було підготовлено 2 “Майстри спорту України”, 2 “Кандидата у майстри спорту України”, 11 спортсменів І розряду та 363 спортсмени ІІ-ІІІ та юнацьких розрядів.

Тож не дивно, що представники Покрова отримують шанс захищати спортивну честь країни на найвищому рівні в міжнародних змаганнях. Так, до складу збірних команд України з різних видів спорту сьогодні входять відразу 8 спортсменів ДЮСШ! Це надзвичайно серйозний показник для такого невеликого міста, який свідчить про підтримку і розвиток спорту.

Оставить комментарий

avatar
250