Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Для близько 600 дітей пільгових категорій пройшли новорічні святкові заходи

Для близько 600 дітей пільгових категорій пройшли новорічні святкові заходи
27 Гру 2019 14:02 | Новини Покрова

З казковими героями, неймовірними фотозонами, з танцями музикою та гарним настроєм зустрічали дітей. Малечу вітали зі святами, бажаючи щасливого прийдешнього року, передаючи найщиріші побажання та подарунки від міського голови Олександра Шаповала.

Колективи Школи мистецтв та Будинку творчості спільно з відділом культури та соціальними службами виконкому створили дійсно незабутню атмосферу. Вже з перших хвилин діти поринали у казку. Фахівці служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді теж цього дня перевтілилися , аби додати настрою. Казкові герої дарували солодкі подарунки фотографувалися у святкових локаціях, які викликали захват у малечі.

Школа мистецтв перетворилася на чарівну країну, де панувала казка. Її оживив театральний колектив «Сюрприз», що полонив малечі серця новорічною історією. Цього року Школа представила прем’єрну казку «Новорічні пригоди смаколиків» , що стала справжнім театрально-музичним міксом і подією.

На сцені розгортався новорічний детектив, щедро переплетений танцями й піснями. Герої рятували символ нового року – мишеня, залучаючи і маленьких глядачів до порятунку інтерактивними іграми.  Яскраві костюми, святково вбрана сцена, викликали масу емоцій та щирих вражень.

Дивував і Будинок творчості виставою «Новорічні пригоди в королівстві Еренделл». Вихованці гуртків передали атмосферу свята, очікування дива з Дідом Морозом, Снігуронькою та їхніми помічниками. Глядачі співпереживали разом з персонажами і раділи щасливому кінцю.

Свято для дітей пільгових категорій завжди особливе і цьогорічне було до щему зворушливим – добрим, радісним та щирим. Важливо, що готували його однолітки дітей, юні артисти, які теж отримали подарунки від міського голови та обласного депутата Марини Петросянц. Малеча відчула наближення Нового року, казкового незабутнього та пам’ятного .

Оставить комментарий

avatar
250