Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ЗА ЧОТИРИ ДНІ КАЗКОВИЙ БУДИНОЧОК СВЯТОГО МИКОЛАЯ ВІДВІДАЛО БЛИЗЬКО ТИСЯЧІ ДІТЛАХІВ

ЗА ЧОТИРИ ДНІ КАЗКОВИЙ БУДИНОЧОК СВЯТОГО МИКОЛАЯ ВІДВІДАЛО БЛИЗЬКО ТИСЯЧІ ДІТЛАХІВ
26 Гру 2019 13:10 | Новини Покрова

Резиденція била справжні рекорди за охочими зустрітися з чарівником, за кількістю найщиріших побажань та дарованих смаколиків.

Один з найочікуваніших моментів новорічних свят – зустріч зі Святим Миколаєм. У Покрові цю мить роблять по-справжньому незабутньою, аби дитячі сподівання були виправдані щирими емоціями. Саме так бачить цей день міський голова та відповідні служби виконкому. Тож і готуються до свята заздалегідь, продумуючи кожну деталь.

Цьогоріч резиденція Святого Миколая набула оновленого довершеного вигляду, в нього з’явився дерев’яний будиночок. Відділ культури виконкому потурбувався, щоб оселя зачаровувала малечу вже з перших хвилин. Кімнату чарівника оздобили за усіма казковими вимогами — каміном, кріслом-гойдалкою, ліхтариками, яскравими дрібничками і звичайно ж світлинами доброго дідуся з маленькими покровчанами. У такій затишній атмосфері малеча ділилася найсокровеннішим зі Святим Миколаєм, який з увагою вислуховував дитячі бажання, як годиться, завершуючи зустріч солодощами та фото напам’ять.

За чотири дні було даровано кілограми смаколиків і занотовано сотні дитячих мрій. Малеча просила не лише іграшки, а й здоров’я та щастя своїм рідним, вкладаючи надію та віру у побажання. І нехай святий був не справжнім, проте емоції — найщирішими, а враження — незабутніми. Поряд з будиночком розгорнулася новорічна майстерня з виготовлення святкових прикрас. Діти розмальовували прянички, аби згодом прикрасити ними ялинку.

– Це дуже гарна ідея, створити такий казковий куточок у самому серці нашого міста, – говорить Інна, мама чотирирічного Арсенія. – Діти у захваті, це тільки підсилює їхню віру у святого Миколая й у різдвяну казку.

Але новорічне диво не завершується і вже днями естафету прийме Дід Мороз, тож на маленьких покровчан очікують цікаві ігри навколо головної міської ялинки, майстер-класи та зустріч з улюбленими казковими персонажами, які пройдуть 27, 28, 29 грудня з 17.00.

Оставить комментарий

avatar
250