Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Тай-боксери Покрова виграли «золото” і “срібло” Чемпіонату Європи

Тай-боксери Покрова виграли «золото” і “срібло” Чемпіонату Європи
12 Лис 2019 08:35 | Новини Покрова

Найсильніші бійці муай-тай минулого тижня зібралися в столиці Білорусі. Саме у Мінську з 4 по 11 листопада проходили змагання Чемпіонату Європи з таїландського боксу. Близько 500 спортсменів з 26 країн в безкомпромісних поєдинках боролися за перемогу.

Збірна України складалася з 14 учасників (для порівняння, господарі чемпіонату білоруси виставили аж 90 бійців). Проте українці вирізнилися якістю, завоювавши 14 медалей чемпіонату та здобувши ІІІ загальнокомандне місце.

Вагомий внесок до успіху національної команди зробили тай-боксери Покрова, вихованці Заслуженого тренера Ігоря Мациборка.

Микита Захарченко (категорія 12-13 років, вага до 50 кг) і Сергій Семак (категорія 16-17 років, вага до 67 кг) в черговий раз довели, що недаремно представляють Україну на такому високому спортивному рівні.

Покровчани дуже потужно проводили свої поєдинки. Сергій Сємак спочатку упевнено переміг турецького спортсмена Мерта Бурака, вигравши у кожному раунді. Потім так само потужно виграв півфінальній поєдинок. І хоча у фіналі Сергій поступився своєму опоненту, але “срібна” медаль європейської першості стала хорошим результатом, який підкреслює його прогрес як бійця.

На високому рівні провів свої поєдинки й Микита Захарченко. Так у поєдинку за вихід до фіналу Микита достроково переміг білоруса Кирила Куліковського (сьогодні представники цієї країни вважаються одними з лідерів в цьому виді спорту). У вирішальному бою покровчанин здолав грецького спортсмена Дімітріса Алехоу, перемігши у всіх раундах. До речі, “золото” Микити стало першою нагородою найвищого рівня чемпіонату для національної збірної України. Його успіх підтримали і партнери по команді. Загалом в активі українців 7 золотих, 2 срібних та 5 бронзових медалей.

Оставить комментарий

avatar
250