Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Покров за тиждень

Покров за тиждень
30 Жов 2019 09:32 | Новини Покрова

Освіта

Минулий тиждень був останнім перед канікулами.

На базі ліцею проведено щорічну конкурсно-розважальну програму «Дитинка-перлинка», цьогоріч всі учасники стали переможцями в різних номінаціях.

Проведено міські змагання з баскетболу серед одинадцятикласників. Перше місце за командою СЗШ №6, друге – НВК №1, третє – СЗШ №9.

На Чемпіонаті Дніпропетровської області зі спортивної гімнастики серед юніорів, що відбувся у Дніпрі, наші спортсмени завоювали І командне місце.

Заклади освіти долучилися до Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек.

Пройшло засідання міської методичної ради.

Медицина

У пологовому відділенні ЦМЛ народилося п’ятеро малюків. На лікуванні у добовому стаціонарі перебувало 123 хворих. Нині у денному стаціонарі хірургічного профілю знаходиться 84 пацієнти, у денній терапії – 81.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 2061 особа, 109 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 174 виїзди.

Соціальна сфера

На прийомі у фахівців управління праці та соціального захисту населення побувало 538 громадян. Прийнято 282 заяви на призначення усіх видів державної допомоги, 239 з яких на субсидію.

У територіальному центрі відбулося виїзне засідання мобільного соціального офісу, охоплено 60 осіб.

Люди з інвалідністю отримали 12 направлень на забезпечення технічними засобами реабілітації.

Проведено автоматичний перерахунок 4944 справ отримувачів субсидії.

В управлінні обліковується 4944 отримувачів житлових субсидій, 1642 домогосподарства, що користуються пільгами, 2901 отримувач житлових субсидій, 268 учасників АТО, 383 ВПО.

У центрі зайнятості для безробітних, які перебувають на обліку, проведено 23 профорієнтаційних заходи. Крім інформаційних семінарів та з техніки пошуку роботи пройшло чергове засідання клубу “Жіноче обличчя”, метою якого є підвищення рівня мотивації, визначення свого кар’єрного потенціалу та підвищення власної самооцінки.

Комунальна сфера

Працівники “Добробуту” обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території, згрібали, збирали та вивозили опале листя, здійснювали санітарну обрізку дерев.

У міськводоканалі виконали 12 заявок з водопровідних мереж.

ДСНС

Пожежно-рятувальний підрозділ міста надавав допомогу населенню та екстреним службам. Протягом тижня пожеж та надзвичайних ситуацій не було.

Оставить комментарий

avatar
250