Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Тай-боксери Покрова посіли друге командне місце на чемпіонаті області

Тай-боксери Покрова посіли друге командне місце на чемпіонаті області
22 Бер 2019 10:39 | Новини Покрова

Покров вважається одним з піонерів у розвитку тайського боксу в Україні. Тож не дивно, що представники нашого міста посідають високі позиції у даному виді бойових єдиноборств. Черговим підтвердженням цього став Чемпіонат області з таїландського боксу серед юнаків та дорослих, який проходив у Покрові з 8-го по 10-е березня.

До нашого міста приїхали 120 спортсменів, які представляли такі міста як Дніпро, Херсон, Кривий Ріг та Нікополь.

Рівень учасників був надзвичайно високим – чемпіони України і навіть світу. Було видно, що бійці мають сильну базу з різних видів єдиноборств. Покров на цих змаганнях представляла команда ДЮСШ ім. Д. Дідіка під керівництвом Заслуженого тренера України Ігоря Мациборка.

Наших бійців вирізняла висока технічна підготовка і точність виконання ударів, що дозволило їм перемагати сильних суперників. Загалом в активі тай-боксерів міста на цьому чемпіонаті 21 нагорода. Так, у особистому заліку чемпіонами стали: Влад Куліш, Анатолій Марінеско, Микола Пастельняк, Олександр Шаповал, Влад Гончаров, Артем Ларіонов, Максим Ларін, Сергій Нанкевич, Дмитро Шелесько, Олександр Суховільський, Нікіта Захарченко, Артур Горбенко, Єгор Балихін, Дмитро Ужбіда.

Срібні медалі завоювали Ярослав Безкіщенко, Олексій Михайлов, Денис Асай, Сергій Сємак, Ігор Куліш, а бронзові нагороди вибороли Едуард Іванчура та Ілля Семенов.

До речі, кращим бійцем Чемпіонату серед юнаків 16-17 років визнано нашого Сергія Нанкевича. У загальному командному заліку вихованці ДЮСШ ім. Д. Дідіка посіли ІІ місце.

Щиро вітаємо спортсменів та їх тренерів з перемогою, яка стала ще одним свідченням високого рівня їхньої майстерності!

 

Оставить комментарий

avatar
250