Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

НОВИНИ ПОКРОВА. СМАКУЙТЕ КАНІКУЛИ З КНИГОЮ

НОВИНИ ПОКРОВА. СМАКУЙТЕ КАНІКУЛИ З КНИГОЮ
9 Сер 2019 15:23 | Новини Покрова

Літо у центральній бібліотеці для дітей — це дружній, комфортний простір, здатний зробити відпочинок дітей активним, пізнавальним та веселим.

Під час канікул діти потребують більшої уваги, їх необхідно не лише оздоровити, а й зацікавити, наповнити відпочинок корисним змістом. Таке завдання ставиться і перед дитячою бібліотекою, де є всі умови для цікавого і корисного дозвілля.

Тут не лише порадять гарну книжку чи журнал, а й запропонують погратися, помалювати, навіть музичний супровід, аби поспівати. До послуг юних читачів є “Творча майстерня”, де можна навчитися виготовляти оригінальні сувеніри. У вихідні на дітлахів чекає “Агенція корисних вмінь” та “Голосні читання”.

Юних прихильників спокійного пізнавального дозвілля бібліотекарі чекають щосереди і п’ятниці в затишній альтанці парку ім. Б. Мозолевського.

Випробувати свої творчі можливості не лише читачі, а й усі охочі, зможуть, взявши участь у міському етапі Всеукраїнського літературного конкурсу “Творчі канікули”, який триває саме зараз. Детальна інформація й теми творчих робіт розміщені на сторінці Facebook, яку дитяча бібліотека активно веде.

Зважаючи на віяння часу, у бібліотеці все більше розвивають дозвіллєвий напрямок, проте основне завдання залишається незмінним – допомогти читачам, аби у списку їхніх пріоритетів читання піднялося якомога вище.

Дитячій бібліотеці є що запропонувати. Нещодавно бібліотечний фонд поповнився ще 135-ма примірниками цікавої, сучасної, гарно ілюстрованої дитячої літератури, яку придбано міським коштом.

– Так, книга сьогодні вже не є основним джерелом інформації. Проте саме література є тим інструментом, що здатний безкоштовно і легко навчити логіці, образному та критичному мисленню, що є необхідним для сучасної молодої людину. Врешті, від читання залежать і навчальні успіхи дітей в школі, – нагадує заступник директора по роботі з дітьми Тетяна Литвиненко, і закликає батьків стимулювати дітей до читання та запрошує до бібліотеки.

Оставить комментарий

avatar
250