Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській області ліквідовано схему незаконного збуту контрафактних цигарок. Вилучено товарів вартістю понад 1,6 млн. грн.

У Дніпропетровській області ліквідовано схему незаконного збуту контрафактних цигарок. Вилучено товарів вартістю понад 1,6 млн. грн.
9 Лип 2019 16:45 | Обласні новини

Співробітники оперативного та слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Дніпропетровській області, в рамках проведення операції «Акциз – 2019», «Мережа» та «Рубіж – 2019» встановлена та припинена незаконна діяльність групи осіб, які протягом 2019 року здійснювала массове незаконне розповсюдження фальсифікованих цигарок без марок акцизного податку.

Збут зазначеної тютюнової продукції здійснюється через мережу торгівельних павільйонів (кіосків), які розташовані в різних частинах міста Кам’янське та через мережу інтернет.

В якості складських приміщень для зберігання фальсифікованих тютюнових виробів та інших фальсифікованих підакцизних товарів зазначені особи використовували гаражні бокси, які розташовані у гаражних кооперативах міста Кам’янське.

В результаті проведення 12 обшуків за місцями зберігання та збуту фальсифікованих підакцизних товарів, з незаконного обігу вилучено майже 50 тисяч пачок тютюнових виробів та 10 дал. Фальсифікованих алкогольних напоїв на загальну суму 1,65 млн. грн.

Оставить комментарий

avatar
250