Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ДФС та ОLAF співпрацюватимуть у рамках спецоперації «Бастіон»

ДФС та ОLAF співпрацюватимуть у рамках спецоперації «Бастіон»
5 Лип 2019 16:25 | Обласні новини

В.о. Голови ДФС Олександр Власов та офіцер зв’язку Європейського бюро боротьби із шахрайством (OLAF) в Україні Аудрюс Повілюнас обговорили питання взаємодії між Державною фіскальною службою та OLAF у ході спецоперації «Бастіон».

Зустріч відбулася у рамках домовленостей з Директором Директорату B «Розслідування» Ернесто Біанкі та Директором Директорату D «Політика» Маргарет Хоффман Європейського бюро боротьби із шахрайством, досягнутих під час перебування української делегації у м. Брюсселі (Королівство Бельгія).

Учасники зустрічі визначили пріоритети та механізми взаємодії ДФС та OLAF у рамках спецоперації «Бастіон». Серед пріоритетів – протидія незаконному переміщенню тютюнових виробів, пестицидів з окремих країн, палива.

«Ми дійшли спільного висновку про важливість забезпечення оперативності обміну інформацією. Вважаю, що отримання інформації повинно відбуватись у максимально короткі терміни, необхідні для відповідного реагування під час спецоперації. Сподіваюсь на підтримку OLAF у цьому», – зазначив Олександр Власов.

Оставить комментарий

avatar
250