Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Головним управлінням ДФС у Дніпропетровській області проведено лекцію для студентів вищого навчального закладу м. Дніпра

Головним управлінням ДФС у Дніпропетровській області проведено лекцію для студентів вищого навчального закладу м. Дніпра
3 Лип 2019 17:01 | Обласні новини

У приміщенні Головного управління ДФС у Дніпропетровській області з метою ознайомлення молоді з основними напрямками діяльності ГУ ДФС та перспективою працевлаштування випускників вищих навчальних закладів в органах фіскальної служби відбулась лекція для студентів Дніпровського державного аграрно-економічного університету.

У заході з доповідями прийняли участь керівництво управлінь ГУ ДФС: начальник управління по роботі з персоналом Геннадій Гребінчук, начальник управління комунікацій Манушак Осипова, заступник начальника управління податків і зборів з юридичних осіб Віталій Мироненко та начальник відділу розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації, організації роботи ЦОП та надання адміністративних послуг управління обслуговування платників.

Представники ГУ ДФС ознайомили студентів з сервісним обслуговуванням платників податків – фізичних та юридичних осіб, системою податків і зборів з юридичних осіб, порядком взаємодії із громадськістю та засобами масової інформації, а також умовами працевлаштування випускників вищих навчальних закладів в органах ДФС.

Оставить комментарий

avatar
250