Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Майже півсотні бізнесів долучилися до зустрічі з представниками ОВА на Дніпропетровщині

Джерело: https://adm.dp.gov.ua/

Майже півсотні бізнесів долучилися до зустрічі з представниками ОВА на Дніпропетровщині
26 Вер 2024 16:43 | Обласні новини

У Дніпропетровській ОВА відбулася зустріч із бізнесом. До неї долучилися майже півсотні компаній. А ще – представники обласної влади, податкової, митниці й інших структур. Кожен підприємець міг поставити питання, які хвилюють. І отримати компетентну відповідь. За словами очільника регіону Сергія Лисака, таке ком’юніті і надалі збиратимуть регулярно. 

«Запросив наш бізнес до діалогу. Надважливо чути, розуміти і підтримувати виробників українського. Які показали приклад надзвичайної стійкості під час війни. Попри повітряні тривоги і обстріли. Складнощі з логістикою, сировиною та збутом. Під звуки генераторів – працюють. Такі зустрічі будемо проводити і далі. Разом знаходити рішення. Бо сфера має працювати й залишатися опорою економіки», – наголосив начальник ОВА Сергій Лисак. 

Директор сільськогосподарського підприємства Олександр Сплодитель розповів, що до такого заходу приєднався не вперше. Каже: деякі питання вдається вирішити вже в процесі розмови.

«Приємно, що влада проявляє високий рівень емпатії. Це допомагає їй разом з бізнесом вибудувати систему цінностей. Таких як чесність, відкритість, взаємодія. І це успіх для нас всіх», – зауважив пан Олександр. 

Співвласник компанії-виробника косметики та побутової хімії Олександр Вертегел поставив питання про поповнення команди кваліфікованими працівниками. Наголосив: готові брати на роботу ветеранів. Розшукують таких людей. Вважає: аби процес був легшим для всіх, має бути чітко налагоджена взаємодія відповідних служб.

«Я бачу, що це актуальна проблема. Що керівництво області нею займається, – поділився він. – Розмова була достатньо конструктивною. Спілкувалися у живому форматі». Співвласник бізнесу з виготовлення полімерної макрофібри для армування бетонуВіктор Андрухів підкреслив: бізнес дуже уважно дивиться на ті сигнали, які влада дає сьогодні.Підприємці чекають на певну підтримку. І велика системна робота, яку проводить держава у цьому питанні, допомагає справлятися з викликами», – наголосив він. «Ми озвучили свої питання. Був фітбек від учасників, які могли проконсультувати. Нас не просто послухали, а намагаються зробити все можливе, щоб допомогти», – поділилася враженнями від зустрічі менеджерка агрофірми, що займається вирощуванням яблук Альона Щебетаха. 

Загалом до зустрічі долучилися майже півсотні компаній, які працюють у найрізноманітніших сферах.

Оставить комментарий

avatar
250