Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині провели безкоштовні курси англійської для дітей оборонців

Джерело: https://adm.dp.gov.ua/

На Дніпропетровщині провели безкоштовні курси англійської для дітей оборонців
20 Вер 2024 19:52 | Обласні новини

В області дітей захисників та захисниць навчали англійській мові. На безкоштовні онлайн-курси записалися 30 хлопчиків та дівчат. Найактивнішій десятці, яка показала найбільші успіхи, передали подарунки. Про це повідомили в Дніпропетровській ОВА. 

«Знання англійської в сучасному світі незамінне. Воно відкриває нові можливості в освіті, роботі, пізнанні світу. Тому організували мовні курси для дітей військових. У планах робити й нові набори. А ще запросити на подібне навчання переселенців», – зазначила заступник начальника Дніпропетровської ОВА Надія Задорожна. 

До курсів долучилися діти 7-12 років. Навчалися п’ять тижнів. За цей час встигли з викладачем-волонтером пройти 10 тем. Серед них – родина, хобі, подорожі. Дізналися, як англійською замовити їжу та зорієнтуватися в аеропорту за кордоном.

Акцент робили на практиці. Багато спілкуватися іноземною. І тепер хлопці та дівчата, які мали початковий рівень, можуть вже похвалитися успіхами. Десяти найактивнішим передали книги з англійської та картки для формування речень в ігровій формі.

Оставить комментарий

avatar
250