Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Молодь Дніпропетровщини долучилася до всеукраїнського форуму «Вільні мріяти»

Молодь Дніпропетровщини долучилася до всеукраїнського форуму «Вільні мріяти»
12 Сер 2024 22:25 | Обласні новини

Молодь Дніпропетровщини долучилася до всеукраїнського форуму «Вільні мріяти». Учасники та учасниці обмінюються досвідом, напрацьовують ідеї щодо відбудови та розвитку країни. Підсумкові матеріали використають для створення концепції Державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2026-2030 роки.

«У перші два дні обговорювали напрацювання та пропозиції до державної стратегії молодіжної політики. Учасники взаємодіяли із заступником Міністра молоді та спорту і співголовою Ради з молодіжних питань при Президентові України. Дискутували й з міжнародними партнерами, які підтримують нас на шляху до розбудови громадянського суспільства та відновлення країни», – розповів голова Молодіжної ради при Дніпропетровській ОВА Максим Свисенко.

Четверо представників нашого регіону відзначили подяками профільного міністерства. Їх отримали активні молоді люди, які беруть участь в розбудові країни та просувають національні проєкти. Зокрема, програму особистісного та професійного розвитку молоді «Державотворець», що готує до свідомого публічного лідерства.

Оставить комментарий

avatar
250