Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині до професійного свята відзначили фахівців з будівництва 

На Дніпропетровщині до професійного свята відзначили фахівців з будівництва 
10 Сер 2024 01:05 | Обласні новини

На Дніпропетровщині напередодні професійного свята відзначили фахівців з будівництва. Серед них й ті, хто був залучений до зведення магістрального водогону. Нагороди вручили керівнику проєкту, виконавцю робіт, начальникам дільниць, інженеру та робітникам. 

«Ваша професія була важлива завжди. А в умовах великої війни – й поготів. Ви відроджуєте зруйноване і створюєте нове. У найкоротші строки втілили проєкт з будівництва магістрального водогону. Повернули централізовану послугу громадам, постраждалим від підриву росіянами Каховської ГЕС», – зазначив заступник начальника Дніпропетровської ОВА Юрій Яндульський. 

Серед нагороджених пан Олексій. Він – керівник проєктів в одній з компаній. Вона займалася облаштуванням електромереж на трьох ділянках водогону. Підключала насосні станції.

«Для нас це був дуже важливий, терміновий і неочікуваний проєкт. Ми намагалися швидко все зробити. Залучили максимальні ресурси, хоча це було непросто. І в той же час – цікаво. Раніше працювали, зокрема, з приватним бізнесом. Ця можливість підсилити державну команду з відновлення – крутий досвід», – поділився Олексій.

Оставить комментарий

avatar
250