Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Молоді Дніпропетровщини вручили обласну премію та відзнаки

Молоді Дніпропетровщини вручили обласну премію та відзнаки
9 Сер 2024 17:25 | Обласні новини

Напередодні Дня молоді на Дніпропетровщині відзначили найкращих. Найперше, лауреатів обласної премії. Цьогоріч за ініціативи очільника регіону Сергія Лисака її вручали вперше. Також під час святкових урочистостей хлопці та дівчата отримали подяки і вітальні листи. Про це повідомили в ОВА.

«Цілеспрямовані, ініціативні, талановиті. Молоді хлопці та дівчата – надія країни. Їм випало жити у непрості часи. Втім, вони стали опорою для держави. Юному поколінню відбудовувати її та вести до розквіту. Своїми ідеями, нестандартними рішеннями», – зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. 

На здобуття премії подали заявки понад сто претендентів. Конкурсний відбір проводила спеціальна комісія. Кошти виплачуються одноразово. Розмір премії – 16 тис грн. Грошове заохочення отримали двадцять переможців.

«Вдячність молоді, яка стала величезною рушійною силою новаторства та прогресу. Яка має неабиякий потенціал. Ці хлопці та дівчата надзвичайно здібні, розумні. Вміють проявити себе у різних сферах. І заслуговують на особливі подяки та визнання», – додала заступник очільника регіону Ірина Грицай.

Оставить комментарий

avatar
250