Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

20 електровелосипедів та обладнання для студій дитячого розвитку: допомога благодійників громадам Дніпропетровщини

20 електровелосипедів та обладнання для студій дитячого розвитку: допомога благодійників громадам Дніпропетровщини
6 Сер 2024 19:45 | Обласні новини

Громадам Дніпропетровщини передали 20 електровелосипедів. Представникам ще дев’ятьох вручили вивіски. Вже згодом їх облаштують на входах до студій дитячого розвитку. Локації створюють за ініціативи благодійників. Від них і підсилення транспортом. 

«Благодійна організація «Надія і житло для дітей» спільно з Save the Children та за підтримки Європейського Союзу реалізували класний проєкт у нашій області. Серед його результатів – електровелосипеди для наших громад. Ініціювали також створення студій дитячого розвитку», – розповіла заступник начальника ОВА Надія Задорожна. 

Двоколісний транспорт для соціальних працівників і фахівців Служби у справах дітей регіону. Аби вони оперативно діставалися до підопічних – родин у скруті, хлопців і дівчат, позбавлених батьківського піклування. Всіх, хто потребує допомоги.

«Потреби бувають різні. Перевірити умови проживання дитини. Підтримати сім’ю у кризовій ситуації. На всі такі випадки виїжджають наші працівники. А у нас 33 населені пункти, відстань між крайніми майже 80 кілометрів. Тому електровелосипед стане у нагоді», – пояснила голова Новопокровської громади Людмила Муркович.

Оставить комментарий

avatar
250