Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Екологічні питання та водозабезпечення регіону: урядова команда працювала на Дніпропетровщині 

Екологічні питання та водозабезпечення регіону: урядова команда працювала на Дніпропетровщині 
2 Сер 2024 19:35 | Обласні новини

Забезпечення водою мешканців районів, які найбільше постраждали від підриву Каховської ГЕС. Вартість послуги для Нікополя, Марганця, Покрова. А ще – підготовка до зими й екологічні виклики. Про це йшлося на нараді з очільниками Міндовкілля Русланом Стрільцем та Мінінфраструктури Василем Шкураковим. Міністри з робочим візитом відвідали Дніпропетровщину. 

«Наші рішення за результатами цього робочого візиту будуть інтегровані у Програму комплексного водозабезпечення 9 областей. Тих, які найбільше постраждали від воєнних дій. Серед них і Дніпропетровщина. Концепцію документу цього тижня схвалив Кабінет Міністрів України. Вже маємо підтримку міжнародних партнерів», – зазначив міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець.

«Це мій другий візит за останній час на Дніпропетровщину. Я знайомий з проблематикою регіону. Впевнений, разом ми спроможні втілювати безпрецедентні проєкти. Як ось магістральний водогін, який побудували менш ніж за рік», – додав в.о. міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василь Шкураков.

Оставить комментарий

avatar
250