Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині ще 5 закупівель із завищеними цінами винесли на засідання групи “Прозорість та підзвітність” 

На Дніпропетровщині ще 5 закупівель із завищеними цінами винесли на засідання групи “Прозорість та підзвітність” 
25 Лип 2024 00:35 | Обласні новини

У Дніпропетровській області продовжує працювати група “Прозорість та підзвітність”. Між засіданнями її представники моніторять закупівлі, що проводять в регіоні. Замовників тих, що викликають питання, запрошують до ОВА. Цього разу на зустрічі розглянули 5 тендерів. 

“Детально обговорили закупівлі підприємств і управлінь органів місцевого самоврядування Дніпровського, Кам’янського, Павлоградського та Криворізького районів. До всіх єдине зауваження – завищені ціни, – зазначив начальник ОВА Сергій Лисак. – Учасників попросили переглянути витрати. Зекономлене знадобиться для інших господарських потреб та підтримки Сил оборони”. 

Фахівці робочої групи виявили зависокі ціни на будівельні матеріали, прописані у тендерах Павлограда, Кам’янського та Кривого Рогу. Там провели аукціони на купівлю шпаклівки, плитки, ґрунтовки, фарби та фільтрів для реконструкції гуртожитку, медзакладу та укриття.

У Новоолександрівській громаді Дніпровського району, оголошуючи закупівлю, замовник зголосився віддавати за тонну вугілля майже 13 тис грн. І це при наявності на ринку пропозицій вдвічі дешевше.

Оставить комментарий

avatar
250