Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Розширення мережі ЦНАП, сервісів у них та сучасні освітні центри: новини в цифровізації Дніпропетровщини 

Розширення мережі ЦНАП, сервісів у них та сучасні освітні центри: новини в цифровізації Дніпропетровщини 
23 Лип 2024 21:55 | Обласні новини

В області з початку року надали вже майже 820 тисяч адміністративних послуг. Аби отримувати їх було комфортніше, мережу ЦНАП розширюють та модернізують. А ще – впроваджують нові сервіси. Про це під час брифінгу розповів заступник начальника Дніпропетровської ОВА Іван Начовний. 

«Продовжуємо не лише модернізувати, а й розширювати мережу ЦНАП. У Новопільській громаді нещодавно запрацювали ще 4 віддалені робочі місця. Мініофіси мають зони очікування та самообслуговування для відвідувачів, дитячий куточок, вай-фай. У кожній з «точок доступу» надають понад 120 найпопулярніших сервісів. Адміністратори так само оформлюють необхідні довідки і документи», – розповідає Іван Начовний.

За ініціативи UNICEF та благодійного фонду SavEd у двох навчальних закладах Синельниківського району запрацювали цифрові освітні центри для дітей. Простори, де хлопці та дівчата можуть надолужити пропущені знання зі шкільної програми.

«Приміщення сучасне та яскраве. Подбали про потужні ноутбуки, доступ до інтернету. Поруч із дітьми знаходяться тьютори. Молодшим викладачі допомагають з навчанням, старшим – з підготовкою до іспитів. Також заохочують до творчості та різноманітних ігор», – розказав заступник начальника Дніпропетровської ОВА.

Оставить комментарий

avatar
250