Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Дніпропетровська ОВА та Київська школа державного управління проведуть стратегічну сесію, присвячену проєкту ТитаниUA

Дніпропетровська ОВА та Київська школа державного управління проведуть стратегічну сесію, присвячену проєкту ТитаниUA
22 Лип 2024 19:05 | Обласні новини

Київська школа державного управління підтримала обласний проєкт ТитаниUA. Партнери допоможуть в плануванні та організації подальшої роботи. Зокрема, збираються провести спільну стратегічну сесію. Вона відбудеться вже наприкінці липня. Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА.

«Титанам вже 4 місяці. Разом ми встигли чимало. Презентували проєкт у всіх районах області. Його помітили і на державному рівні. Віцепрем’єрка Ірина Верещук запропонувала масштабувати його та зробити загальнонаціональним. Долучаємо й міжнародних друзів», – зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Він додав, що область вперше втілює подібні ініціативи. Заради ветеранів, які повертаються з фронту і потребують підтримки.

Залучили амбасадорів. Кожен з них має непросту історію. Фронт, поранення, реабілітація. Вони відновилися й тепер підтримують побратимів за принципом «рівний – рівному».

Оборонці відвідали усі найбільші реабілітаційні центри, збиралися на тренування, виборювали нагороди на спортивних змаганнях, навчалися. А ще – проводили патріотичні заняття для дітей.

Оставить комментарий

avatar
250