Нове на сайті



Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«Феномен національної ідентичності»: на Дніпропетровщині проводять опитування серед молоді

«Феномен національної ідентичності»: на Дніпропетровщині проводять опитування серед молоді
11 Лип 2024 23:25 | Обласні новини

У Дніпропетровській ОВА відбулося засідання координаційної ради з питань утвердження національної та громадянської ідентичності. На ньому йшлося про результати роботи за три місяць. Проведення патріотичних заходів, мовні курси для переселенців та українські книжки для оборонців, які проходять реабілітацію в одній з лікарень області. Серед активностей й опитування для молоді «Феномен національної ідентичності. Присутнім презентували його перші результати. 

«Наша перемога залежить не тільки від єдності, яку демонструють українці на передовій та у тилу. А ще – від усвідомлення, хто ми є, ким були наші пращури. Шанобливого ставлення до солов’їної та успадкованих традицій. Все це ми маємо прищепити наступним поколінням. Для цього в області реалізуємо державну Стратегію утвердження національної ідентичності. Підключаємо й громади», – пояснила в.о. начальника управління молоді і спорту Дніпропетровської ОВА Юлія Скляр.

Охоплюють різні вікові групи. А серед молоді вже запустили спеціальне опитування. Його проводить обласний Молодіжний центр утвердження української національної та громадянської ідентичності. Мета – зрозуміти, що для них національна ідентичність, та які методи для її укріплення вважають ефективними.

Оставить комментарий

avatar
250