Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Перещепинська громада Дніпропетровщини розпочинає співпрацю із Королівством Нідерландів

Перещепинська громада Дніпропетровщини розпочинає співпрацю із Королівством Нідерландів
25 Чер 2024 17:35 | Обласні новини

Тристоронній меморандум про взаємопорозуміння підписали Перещепинська громада, Агентство міжнародного співробітництва Асоціації муніципалітетів Королівства Нідерландів VNG International та Асоціація міст України.

Документ завізували у Києві під час стартової конференції проєкту «Сталий розвиток через вдосконалене місцеве врядування». 

«Раді розпочати співпрацю з Королівством Нідерландів. Готові взаємодіяти з міжнародними партнерами по різних напрямках. Наміри закріпили меморандумом. А ще я відвідав Посольство Королівства Нідерландів у Києві. Крім того, познайомився з мером Гааги Ян ван Занен та його колегами», – зазначив Перещепинський міський голова Ярослав Цвіркун. 

Найперше у громаді планують залучити 800 тис грн на реалізацію місцевих проєктів. Збираються розвивати, зокрема, центри підтримки ветеранів та молоді. А ще – розробити інвестиційний паспорт громади.

Будуть залучати додаткових партнерів й гранти на розвиток громади. Працюватимуть у напрямку реабілітації, включаючи підготовку спеціальних локацій.

Оставить комментарий

avatar
250